Kosmos Třinec
PROGRAM O KINĚ PRONÁJEM TADY VARY 2023/2024 MODERNIZACE KINA
AKTUÁLNĚ PREMIÉRY PRO SENIORY PRO DĚTI AKCE PRO ŠKOLY
Josef Hanibal: GOTLAND - skrytý poklad v Baltském moři přednáška / akce v pronájmu
90 min

Pořádá: CK Periscope Skandinavie, s.r.o.

GOTLAND

Švédský Gotland je ostrov růží, kostelů, zřícenin a pohodových lidí. Lemují jej krásné útesy a bělostné pláže, na kterých se můžete koupat, sbírat zkameněliny, pozorovat nádherné západy slunce, procházet se mezi rybářskými chatkami. Středověké město Visby vás uchvátí jedinečnou historickou atmosférou.
Na ostrově se nachází mnoho vikingských památek, středověkých kostelů, větrných mlýnů. Malebnost a pohodová atmosféra ostrova lákají spoustu umělců. Odehrává se zde děj filmu Pippi Dlouhá punčocha a svoje útočiště zde našel i režisér Ingmar Bergman.

JOSEF HANIBAL

Vystudoval geovědní a montanní turismus na VŠB -TU Ostrava a geografii na Ostravské univerzitě. Momentálně učí na základní škole a pořádám cestopisné přednášky.
Cestování věnoval kus svého života - pár let žil na švédském ostrově Gotland, dvakrát navštívil Indii a strávil tam téměř rok, na Novém Zélandu pobýval pár měsíců.
Na Skandinávii ho přitahuje její nádherná a rozmanitá příroda, skvělí lidé a úžasná atmosféra. Proto se tam moc rád vrací.
Miluje také hory – od Beskyd, přes Alpy, Skandy nebo Himálaje až po Novozélandské Alpy. Má rád všechny sporty od jógy, kynologie přes skalní lezení až po vytrvalostní horské maratóny 5BV, LH24, B7.
VSTUPENKY
VSTUPENKY

Městské kino Kosmos Třinec
p. o., Dukelská 689, Třinec
PSČ: 739 61 tel: 558 996 703

OBCHODNÍ PODMÍNKY
×